Exprimă-ţi opinia liber. Creează sau semnează o petiţie online.
 
scroll

Petitie: "Susțin Legea Falimentului Personal!"

Daca doriti ca si alte persoane sa afle despre aceasta petitie, le puteti trimite
urmatorul link: http://www.petitieonline.net/petitie/52231140
XLS PDF

Susțin Legea Falimentului Personal!

08/04/2013

Categorie: Guvernare, administrativ, Proiecte de lege, legislatie.

Legea Falimentului Personal este imperios necesară pentru protecția românilor care au credite la bănci, față de presiunea creditorilor bancari, către care nu își mai pot permite plata restanțelor, fără să fi ajuns în stare de încetare de plăți din vina sau culpa lor. Așadar, legea vine în sprijinul persoanelor care NU MAI POT să își achite ratele și nu a celor care nu vor.
Forma finală a demersului legislativ, așa cum a fost înaintată de fostul senator de Ilfov, Iulian Urban, este o adaptare românească a realității funcționale a legilor similare din USA sau Germania.
Având în vedere actuala situație economică, în care numărul debitorilor persoane fizice a cunoscut aprecieri considerabile, atât în postura de restanțieri ai instituțiilor de credit, cât și în postura de restanțieri ai diverșilor furnizori de produse și servicii, se propune spre adoptare Legea Falimentului Personal, disponibilă la următorul link:

http://www.urbaniulian.ro/2009/08/19/senatorul-urban-iulian-depune-la-senat-proiectul-legii-privind-insolventa-persoanelor-fizice/

Legea Falimentului Personal a fost adoptată deja de Senat și stagnează în cadrul Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, fiind for decizional.
De asemenea, șansele de adoptare a legii sporesc DOAR prin inițiativa civică!
Alătură-te, distribuie, informează(-te), SEMNEAZĂ!

Autor:  

Vezi semnaturile pentru petitia: Susțin Legea Falimentului Personal!

Guvernare, administrativ   Proiecte de lege, legislatie

 
 
Daca doriti sa fiti informat la aparitia de petitii sau sondaje noi pe site, va rugam sa accesati pagina: notificari periodice.